משלוח חינם מעל 150 ש"ח ; HAN25 לקבלת 25% הנחה לחנוכה
קציצות צמחוניות אהובות עלי במיוחד, בעיקר כאשר הן מטוגנות. פחות בריא, אבל טעים.
השימוש בשמן זית לטיגון, לא מזיק. תמיד מזכיר לי את הילדות.
המתכון הזה מותאם להכנת הלביבות בעזרת השייפבורגר המכשיר להכנת קציצות והמבורגרים.
מגרדים בפומפיה/מעבד מזון (פולסים קצרים)א/גזר/קישוא
כדאי לחתוך לאורך כך שהחתיכות המגורדות תהיינה קטנות.
מנקזים את הנוזלים מהירקות המגורדים, כמה שיותר
כדאי לסחוט עם היד או להשאיר כ 20 דק מעל רשת עד לניקוז מלא של כל הנוזלים.
קוצצים את הפטרוזיליה דק, רק עלים ללא הגבעולים
עדיף להשתמש בסכין חדה על קרש חיתוך.
מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
במידת הצורך, אפשר להוסיף ביצה.
כדי שהקציצות תצאה בצורות שמחות מדוייקות ככל האפשר,
מומלץ לוודא שהתערובת יציבה ובעלת גוף אך לא נוזלית מדי או מוצקה מדי.
שתפו את הילדים בתהליך העשייה ותקבלו חווית הכנת קציצות מקרבת וזמן איכות עם הילדים.
הילדים ישמחו לעזור ובעיקר לאכול את הקציצות בצורות השמחות.
אם הקציצה לא משתחררת בקלות אפשר לנער אותה בעדינות או להכניס מרית בין הקציצה למשטח הדוחף ולהפריד קלות הקציצה תשתחרר בקלות. אם עדיין לא מסתדר לחצו על הלינק וצפו בוידאו
שחרור קציצה בקלות.
אם הקציצה לא משתחררת בקלות אפשר לנער אותה בעדינות או להכניס מרית בין הקציצה למשטח הדוחף ולהפריד קלות הקציצה תשתחרר בקלות. אם עדיין לא מסתדר לחצו על הלינק וצפו בוידאו
שחרור קציצה בקלות.



מחממים שמן לטיגון במחבת ומחכים שיתחמם כראוי.
מעבירים בעדינות את הקציצות שהכנתם עם ה Shape Burger לתוך המחבת ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת קציצה שחומה וקריספית.
חשוב – בזמן שהופכים את הקציצות, יש לעשות זאת בעדינות כדי לשמור על צורת הקציצה.
אחרי הטיגון, מומלץ להניח על רשת קירור לניקוז השמן העודף.
קציצות צמחוניות אהובות עלי במיוחד, בעיקר כאשר הן מטוגנות. פחות בריא, אבל טעים. השימוש בשמן זית לטיגון, לא מזיק. תמיד מזכיר לי את הילדות.
המתכון הזה מותאם להכנת הלביבות בעזרת השייפבורגר המכשיר להכנת קציצות והמבורגרים.
מגרדים בפומפיה/מעבד מזון (פולסים קצרים)א/גזר/קישוא
כדאי לחתוך לאורך כך שהחתיכות המגורדות תהיינה קטנות.
מנקזים את הנוזלים מהירקות המגורדים, כמה שיותר.
כדאי לסחוט עם היד או להשאיר כ 20 דק מעל רשת עד לניקוז מלא של כל הנוזלים.
קוצצים את הפטרוזיליה דק, רק עלים ללא הגבעולים
עדיף להשתמש בסכין חדה על קרש חיתוך.
מערבבים בקערה את הירקות המנוקזים, הפטרוזיליה,
ביצים טרופות , מלח, פלפל, כמון ופפריקה עד לקבלת תערובת אחידה. במידת הצורך, הוסיפו ביצה.
כדי שהקציצות תצאה בצורות שמחות מדוייקות ככל האפשר,
מומלץ לוודא שהתערובת יציבה ובעלת גוף אך לא נוזלית מדי או מוצקה מדי.
ממלאים – את המיכל בתערובת.
מיישרים – את התערובת בצורה ומסירים את השאריות עד לקבלת צורה נקיה ושטוחה.
לוחצים – את הידית מעל לתבנית ומשחררים את הקציצה על נייר האפייה.
שתפו את הילדים בתהליך העשייה ותקבלו חווית הכנת קציצות מקרבת וזמן איכות עם הילדים. הילדים ישמחו לעזור ובעיקר לאכול את הקציצות בצורות השמחות.
אם רוצים צורה שמחה אחרת פשוט מחליפים את הצורה על ידי ניתוק הידית מהדוחף והמיכל והרכבת דוחף ומיכל של הצורה השמחה הרצויה.
אם עדיין לא מסתדר לחצו על הלינק וצפו בוידאו החלפת צורה בקלות.
אם הקציצה לא משתחררת בקלות אפשר לנער אותה בעדינות או להכניס מרית בין הקציצה למשטח הדוחף ולהפריד קלות הקציצה תשתחרר בקלות. אם עדיין לא מסתדר לחצו על הלינק וצפו בוידאו שחרור קציצה בקלות.