משלוח חינם מעל 150 ש"ח ; HAN25 לקבלת 25% הנחה לחנוכה
המושג לביבות מתקשר בדרך כלל ללביבות הלטקס הקלאסיות.
זהו מתכון דומה מאד ללביבות האפויות שבאתר, אך הסיום הוא בטיגון במחבת.
פחות בריא, אבל טעים מאוד…אי אפשר הכל
המתכון הזה מותאם להכנת הלביבות בעזרת השייפבורגר המכשיר להכנת קציצות והמבורגרים.
שמנת חמוצה/גבינה לבנה/יוגורט
בצל ירוק קצוץ – עלים בלבד
עירית קצוצה
3 תפוחי אדמה בינוניים
בצל בינוני
מגרדים בפומפיה על החורים הקטנים את הבצל ותפו"א
עדיף לחצות לאורך כדי להקל על הגירוד. עדיף לגרד בכיוןן אחד מלמעלה למטה.
מנקזים טוב את הנוזלים של התפו"א והבצל –
אפשרי לשים במסננת כחצי שעה או לקיצור זמנים, אפשר לסחוט עם הידיים.
מעבירים לקערת ערבוב את התפו"א והבצל המסוננים,
מוסיפים את שאר המרכיבים של התערובת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
כדי שהקציצות תצאה בצורות שמחות מדוייקות ככל האפשר,
מומלץ לוודא שהתערובת יציבה ובעלת גוף אך לא נוזלית מדי או מוצקה מדי.
שתפו את הילדים בתהליך העשייה ותקבלו חווית הכנת קציצות מקרבת וזמן איכות עם הילדים.
הילדים ישמחו לעזור ובעיקר לאכול את הקציצות בצורות השמחות.
אם הקציצה לא משתחררת בקלות אפשר לנער אותה בעדינות או להכניס מרית בין הקציצה למשטח הדוחף ולהפריד קלות הקציצה תשתחרר בקלות. אם עדיין לא מסתדר לחצו על הלינק וצפו בוידאו
שחרור קציצה בקלות.
אם הקציצה לא משתחררת בקלות אפשר לנער אותה בעדינות או להכניס מרית בין הקציצה למשטח הדוחף ולהפריד קלות הקציצה תשתחרר בקלות. אם עדיין לא מסתדר לחצו על הלינק וצפו בוידאו
שחרור קציצה בקלות.




מחממים שמן לטיגון במחבת ומחכים שיתחמם כראוי.
מעבירים בעדינות את הקציצות שהכנתם עם ה Shape Burger לתוך המחבת ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת קציצה שחומה וקריספית.
חשוב – בזמן שהופכים את הקציצות, יש לעשות זאת בעדינות כדי לשמור על צורת הקציצה.
אחרי הטיגון, מומלץ להניח על רשת קירור לניקוז השמן העודף.
מושג לביבות מתקשר בדרך כלל ללביבות הלטקס הקלאסיות.
זהו מתכון דומה מאד ללביבות האפויות שבאתר, אך הסיום הוא בטיגון במחבת.
פחות בריא, אבל טעים מאוד…אי אפשר הכל
המתכון הזה מותאם להכנת הלביבות בעזרת השייפבורגר המכשיר להכנת קציצות והמבורגרים.
מגרדים בפומפיה על החורים הקטנים את הבצל והתפו"א-
עדיף לחצות לאורך כדי להקל על הגירוד. עדיף לגרד בכיוןן אחד מלמעלה למטה.
מנקזים את הנוזלים מהירקות המגורדים, כמה שיותר.
כדאי לסחוט עם היד או להשאיר כ 20 דק מעל רשת עד לניקוז מלא של כל הנוזלים.
מעבירים לקערת ערבוב את התפו"א והבצל המסוננים,
מוסיפים את שאר המרכיבים של התערובת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
כדי שהקציצות תצאה בצורות שמחות מדוייקות ככל האפשר,
מומלץ לוודא שהתערובת יציבה ובעלת גוף אך לא נוזלית מדי או מוצקה מדי.
ממלאים – את המיכל בתערובת.
מיישרים – את התערובת בצורה ומסירים את השאריות עד לקבלת צורה נקיה ושטוחה.
לוחצים – את הידית מעל לתבנית ומשחררים את הקציצה על נייר האפייה.
שתפו את הילדים בתהליך העשייה ותקבלו חווית הכנת קציצות מקרבת וזמן איכות עם הילדים. הילדים ישמחו לעזור ובעיקר לאכול את הקציצות בצורות השמחות.
אם רוצים צורה שמחה אחרת פשוט מחליפים את הצורה על ידי ניתוק הידית מהדוחף והמיכל והרכבת דוחף ומיכל של הצורה השמחה הרצויה.
אם עדיין לא מסתדר לחצו על הלינק וצפו בוידאו החלפת צורה בקלות.
אם הקציצה לא משתחררת בקלות אפשר לנער אותה בעדינות או להכניס מרית בין הקציצה למשטח הדוחף ולהפריד קלות הקציצה תשתחרר בקלות. אם עדיין לא מסתדר לחצו על הלינק וצפו בוידאו שחרור קציצה בקלות.